Book here,
with lowest price guarantee
Jesteście gotowi na wspaniałą przygodę? Zapraszamy w Kulinarną Podróż Dookoła Świata pod okiem najlepszych Szefów Kuchni.
Co tydzień inna kuchnia, inne smaki, inny kraj, inna kultura.
W warsztatach uczestniczą dziecko (od lat 5) i jego opiekun. Jednak głównymi bohaterami są dzieci, które poznają tajniki kuchni, uczą się używania narzędzi i akcesoriów do gotowania oraz poznają nowe smaki. Rodzinna atmosfera i dobra zabawa gwarantowana. Na zakończenie każdy Mały Szef Kuch otrzyma dyplom ukończenia warsztatów.
Ilość miejsc jest limitowana.
Kiedy? W każdą feryjną sobotę od godz. 12:00 w Restauracji Natura wg. Programu poniżej
Czas trwania ok. 2 godz.
Promocyjny koszt: 70 zł/dziecko+opiekun
Zapisy w hotelowej recepcji
Harmonogram warsztatów:
14.01.2023 Kuchnia Amerykańska – Burgery wołowe w amerykańskim stylu
21.01.2023 Kuchnia Grecka - Tradycyjne greckie ciasteczka Koulourakia
28.01.2023 Kuchnia Francuska - Słynne Francuskie Naleśniki – Crepes Suzette
04.02.2023 Kuchnia Meksykańska - Pyszne tortille oraz nachosy z guacamole
11.02.2023 Kuchnia Hiszpańska – Hiszpańskie ciastka Magdalenas
18.02.2023 Kuchnia Orientalna – Sushi dla dzieci
25.02.2023 Kuchnia Włoska – Pizza
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information on the purpose of their use and the possibility to change cookie settings can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you agree to the use of technologies such as cookies and to the processing of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie IDs, for marketing purposes (including automatically matching ads to your interests and measuring their performance) by SALTIC Blachowski Szafrański spółka komandytowa, Al. Witosa, 00-710, Warszawa. You can change cookie settings in the settings.